Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от TROY

За да бъде нашата компания конкурентоспособна на световния пазар, тя трябва да поеме водещи позиции.

За  постигането на  желания резултат важна роля играе частта от стратегията на компанията за опазване на околната среда.

Нашето предимство при продажбата на инструменти е - способността ни да снабдяваме пазара с широка гама от качествени продукти с кратки срокове за доставка.

От гореизложеното е видно,че нашата компания Sungrup Китай се позиционира в центъра на посоката на индустрията и се намира в град Нингбо Yuyao, Zhejiang. За да Ви предложим най-високо качество на ниски цени, както и да задоволи всичките си изисквания, ние продължаваме да проучваме пазара и да избераме нашите стоки по разположението на фабрики в Китай и Тайван. 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.