Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 883 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 883 Артикула.

Центри

Центърът е измервателен инструмент, използван за оразмеряване и очертаване на машинни елементи преди обработка. Техническият център се използва за трайно маркиране на линии и за маркиране на местата на пробиване. При центриране на отвори вдлъбнатината, образувана от маркиращия център, служи за насочване на свредлото по време на първоначалното му рязане в метала или материала.

 

За да не бъдат изтрити и ясно видими по време на работа, очертаните линии се центроват с център. Единият работен край е конусен и завършва с конусно острие с ъгъл 45-60 градуса. Ударният край на центъра представлява пресечен конус с малко заоблено чело. Той е произведен от инструментална въглеродна стомана.

 

Ударната част също ще се закали, но в по-малка степен. Заточването на острието на центъра се извършва на абразивен диск ръчно или на специална машина за заточване.

 

Видове центри

 

Центрите за дибли се използват за точно маркиране на отвори за дибли. Поставят се в отворите за дибли, след което плоскостта се наглася и притиска върху тях. Остриетата от горната страна на тапичките бележат центрите на срещуположните отвори.

 

Центрите за струг служат за закрепване на дълги или тежки детайли върху универсални и програмируеми стругови машини. Тялото им е изработено от конструкционна стомана, закалено и шлайфано.

 

Шлосерските центри се изработват от стомана. Имат здрав механизъм, самостоятелно активира чрез натиск в посока надолу и отбелязва центъра. Покритието им е от никел.

 

Защо да изберете център от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме центри, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.