Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 142 продукта и наличност над 4 106 287 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 142 продукта в наличност.
4 106 287 Артикула.
Подреди по
Резултати

Цифри и букви за набиване

Цифрите и буквите за набиване се изработват от стомана и са подложени на антикорозионна обработка. Комплектите намират приложение в строителството, занаятчийството, ремонтните дейности и промишлеността. Произведени са съгласно DIN 1451.

 

Буквите и цифрите, които предлагаме в онлайн магазин „Баш Майстора“, са произведени от специална инструментална стомана.

 

Защо да изберете цифри и букви за набиване от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме цифри и букви за набиване, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.