Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 193 продукта и наличност над 4 081 747 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 193 продукта в наличност.
4 081 747 Артикула.
Подреди по
Резултати

Цифри и букви за набиване

Цифрите и буквите за набиване се изработват от инструментална стомана и са подложени на антикорозионна обработка. Комплектите намират приложение в строителството, занаятчийството, ремонтните дейности и промишлеността. Произведени са съгласно DIN 1451.

 

Буквите MANNESMANN 10 мм са изработени от стомана. Комплектът съдържа 27 букви на латиница – A-ZX + символ &. Произведени са съгласно DIN 1451.

 

Буквите UNIOR (10 мм, 4 мм, 6 мм, 8 мм) са изработени от специална стомана. Подложени са на антикорозионна обработка. Комплектът включва 27 букви на латиница + символ &. Произведени са съгласно DIN 1451.

 

Цифрите BOLTER 6 мм са изработени от стомана. Комплектът включва 9 цифри за набиване от 0-9.

 

Цифрите FERVI 3 мм са изработени от хром-ванадиева стомана. Комплектът съдържа 9 части от 0 до 8.

 

Цифрите MANNESMANN 10 мм са изработени от стомана. Подходящи са за маркиране на стомана и желязо. Комплектът съдържа 9 цифри от 0-9.

 

Цифрите UNIOR (10 мм, 4 мм, 6 мм, 8 мм) са изработени от специална инструментална стомана. Подложени са на антикорозионна обработка. Комплектът съдържа 9 цифри за набиване от 0-9. Произведени са съгласно DIN 1451.

 

Инструменти за направа на отвори в тръби, дърводелски длета, инструменти за гипсокартон, клинове и други ръчни инструменти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.