Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 246 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 246 Артикула.
Подреди по
Резултати

Цикли за дърво и пластмаса

В миналото за изстъргване на дърво се е използвала цикла. И до днес тя намира място в някои занаятчийски работилници. Произведена е от високовъглеродна инструментална стомана и има полирана повърхност. Може да бъде правоъгълна, квадратна, обла или полуобла. Правоъгълната служи за изстъргване на дърво.

 

Циклата за пластмасови кантове се използва за чупене на ръбове, поставяне на радиус и почистване при тънки пластмасови кантове и скосени ръбове. Дълготрайният и устойчив дизайн е подходящ срещу износване благодарение на твърдите сплави. Оптималното водене на циклата е благодарение на подложката върху монтирания шнур.

 

Защо да изберете цикла за дърво и пластмаса от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме цикли за дърво и пластмаса, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.