Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 053 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 053 Артикула.
Подреди по
Резултати

Туби за бензин и масла

Тубите за бензин и масло са подходящи за моторни машини – резачки, храсторези, косачки и др. Предлаганите туби за пренасяне на бензин са в пълно съответствие с нормите за транспортиране на опасни флуиди, подсигурени със сигурно затваряне без опасност от разливане и мирис, а наличието на фуния към всяка туба ги прави и удобни за употреба. Компактните размери на тубите за бензин ги прави подходящи за съхранение в багажник на кола. В онлайн магазин „Баш Майстора“ се предлагат и комбинирани туби за съхранение на бензин и масло в едно, които са предпочитан вариант за съхранение на гориво за верижен трион.

 

Комбинираната туба за масло и бензин HUSQVARNA 6/2.5 л има ефективен протектор за препълване. Бензиновата и маслената туба могат да се разделят една от друга.

 

Комбинираната туба за масло и бензин STIHL 3/1.5 л е окомплектована с накрайници за изливане. Може да се използва с дюзите на STIHL за бързо зареждане на гориво и масло.

 

Комбинираната туба за масло и бензин STIHL 5/3 л е с две капачки със защита от неволно разливане, както и тръба за изливане.

 

Комбинираната туба за масло и бензин STIHL 5/3 л е с две капачки със защита от неволно развиване, тръба и накрайник за изливане с капачка, както и 2 отделения за поставяне на инструменти и система за пълнене на гориво.

 

Тубата BONEZZI (10 л, 20 л) е подходяща за бензин или дизел. Изработена е от висококачествена стомана.

 

Tубата за бензин STIHL (10 л, 20 л, 3 л, 5 л) е изработена от пластмаса и е с накрайник против разливане на горивото.

 

Тубата за бензин STIHL 5 л е изработена от пластмаса и е в оранжев цвят. Има накрайник против разливане на горивото.

 

Тубата за бензин TAYG (10 л, 20 л) е подходяща за гориво за моторни уреди. Има отвор за въздух в задната част на дръжката.

 

Тубата за бензин TAYG 5 л е подходяща за гориво за моторни уреди. Устойчива е на химикали и сертифицирана за транспортиране на опасни товари – клас 3, 6.1, 8 и 9.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.