Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 591 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 591 Артикула.

Удължители и разклонители

Удължителите се използват за захранване на електроинструменти, които изискват работа с мобилност в градината, на строителната площадка и на всякакви подобни места, където трябва да работите. Характеризират се със здрава защитна структура и много голяма дължина.

 

Разклонителите имат широк спектър на приложение – от домашната употреба, градината и домашните работилници до ползването им в големи цехове и офиси, та чак до промишлени предприятия, фабрики и строителни обекти.

 

В категорията „Удължители и разклонители“ на магазини „Баш Майстора“ ще намерите адаптери за дефектнотокова защита, електроразпределителни табла, контакти, макари за кабел и други.

 

Щепсели, контакти, макари за кабел и други

 

Адапторите за дефектнотокова защита се използват на открито. Гарантират ефективна защита срещу електрически удари. Ако е налице остатъчно напрежение, моментално прекъсва захранването по веригата.

 

Електроразпределителните табла спестяват много място за съхранение. Имат здрав корпус, изработен от високоустойчива специална пластмаса със стабилна метална рамка с ергономична дръжка и кабелна навивка.

 

Контактите, които ще намерите при нас, са тип куплунги. Максималното натоварване на свързания източник трябва да е не по-голямо от 16 А.

 

Някои от макарите за кабели са изработени от силно устойчива на счупване специална пластмаса, други – от метал. Имат защита от прегряване чрез термични превключватели.

 

Преходниците за контакт отговарят на всяко място, до което се пътува многократно. Адаптерите за пътуване позволяват използването на електрическо оборудване с китайската и австралийската система на щепсела да бъде използвано в държави със заземена система на контакта.

 

Удължителите на макара с кабел се ползват за промишлени и големи търговски места, автосервизи, в градината и на раздалечени от контактите места. Някои от контактите на удължителите на макара с кабел имат капаци, защитаващи контактите от проникване на прах, вода и други замърсители.

 

Щепселите служат за включване на електрическите уреди към захранващата мрежа. Но трябва много да се внимава с щепселите – повредят ли се, не трябва да се закрепват някак си, а веднага да се сменят, за да не се достига до аварии в бита и различни произшествия.

 

Защо да изберете удължител и разклонител от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме удължители и разклонители, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.