Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 814 931 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 814 931 Артикула.
Подреди по
Резултати

Удължители за накрайници

Удължителите за накрайници се ползват в качеството на мост между бита и инструмента, с който се затяга или разхлабва крепежния елемент.

 

Могат да се делят на три основи групи – прав държач за накрайник, представляващ цилиндър, в краищата на който се намират квадратни или шестостенни опашки или отвори за присъединяване, ъглов държач за накрайник, ползващ се при работа с крепежни елементи, намиращи се на труднодостъпни места и гъвкави държачи, които се ползват както с механичен, така и с ръчен инструмент.

 

Видове удължители за накрайници

 

Удължителите за накрайници с бързо освобождаване предлагат лесна смяна и по-здраво захващане на битовете при универсални приложения на завинтване. Постоянният магнит осигурява здрав и сигурен захват на използваните битове.

 

Ъгловите удължители за накрайници могат да се използват при работа в тесни и/или труднодостъпни места.

 

Държачите за накрайници са изработени от хром-ванадиева стомана, вътрешна резба М5, с присъединителния край 6-стен, 1/4".

 

Защо да изберете удължител за накрайници от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме удължители за накрайници, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.