Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 118 продукта и наличност над 4 106 175 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 118 продукта в наличност.
4 106 175 Артикула.
Подреди по
Резултати

Удължители за накрайници

Удължителите на накрайници се ползват в качеството на мост между бита и инструмента, с който се затяга или разхлабва крепежния елемент. Могат да се делят на три основи групи – прав държач за накрайник, представляващ цилиндър, в краищата на който се намират квадратни или шестостенни опашки или отвори за присъединяване, ъглов държач за накрайник, ползващ се при работа с крепежни елементи, намиращи се на труднодостъпни места и гъвкави държачи, които се ползват както с механичен, така и с ръчен инструмент.

 

Гъвкавият удължител за накрайници FORCE 1/4’’ 150 мм е изработен от хром-ванадиева стомана. Използва се за работа при труднодостъпни места. Присъединяването е чрез сачма.

 

Гъвкавият удължител за накрайници NAREX 1/4’’ 190 мм е с фосфатирано покритие. Подходящ е за работа при труднодостъпни места.

 

Удължителят за накрайници BOSCH 55 мм е отличен за всички задачи, изискващи електрически инструменти. Постоянният магнит осигурява здраво и сигурно захващане на използваните свредла.

 

Удължителят за накрайници BOSCH (Impact Control 60 мм, Quick Release 60 мм) предлага лесна смяна и по-здраво захващане на битовете при универсални приложения за завинтване. Гнездата за поставяне с щракване идеално закрепват индивидуално закупените пакети за съставяне на персонализирана колекция и лесна замяна на стари пакети.

 

Удължителят за накрайници DEWALT (120 мм, 80 мм) е подходящ за работа с отвертка и винтоверт.

 

Удължителят за накрайници DEWALT 75 мм е предназначен за моделите DCF620 и DCF621. Подходящ е за работа с отвертка и винтоверт.

 

Удължителят за накрайници FELO 4Impact 95 мм служи за ударни винтоверти с максимална сила на удара 200 Nm.

 

Удължителят за накрайници FELO (Standart 58 мм, Star 70 мм) е изработен от висококачествени материали за особено голяма дълготрайност. Вид на накрайника – вътрешен шестостен.

 

Удължителят за накрайници FESTOOL 150 мм е подходящ за всички акумулаторни винтоверти FESTOOL с присъединяване FastFix.

 

Удължителят за накрайници FESTOOL BH 60 CE 60 мм е пригоден за използване с ударен винтоверт TI15 Impact.

 

Удължителят за накрайници NAREX 60 мм е изработен от висококачествени материали за особено голяма дълготрайност.

 

Удължителят за накрайници WERA 50 мм е подходящ за захват на битове 1/4‘‘ – шестостени по DIN 3126-F 6.3, ISO 1173.

 

Удължителят за накрайници с бързо освобождаване NAREX 60 мм е с блокировка за безопасност. Блокировката предпазва от неволно освобождаване на накрайника.

 

Удължителят за накрайници с бързо освобождаване WOLFCRAFT (150 мм, 250 мм) е с постоянен магнит, който държи накрайниците и винтовете. Подходящ е за акумулаторни отвертки и бормашини.

 

Ъгловият удължител за накрайници WOLFCRAFT 50 мм служи за работа в тесни и/или труднодостъпни места. Размерът на ъгъла е само 55 мм, включително 25-милиметров накрайник.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите удължители на накрайници на водещите марки MAKITA и WEKADOR. Възползвайте се от отстъпка 5% на определени удължители.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.