Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ударни пневматични чукове

Ударен пневматичен чук намира приложение най-вече в автомобилната индустрия за рязане на листов материал и болтове, при отстраняване на заварки, за почистване на заваръчни шевове, за работа по автомобилната каросерия и др. Подходящ е и за работа в материали като бетон, камък, тухла, стомана и цветни метали, за събаряне на мазилки, плочки, както и за леко стъргане и демонтаж на корозирали крепежни елементи.

 

Пневматичните чукове се отличават с дълъг експлоатационен живот при интензивно натоварване. Високото качество на материала и прецизната изработка на механизмите гарантират перфектна работа при голям въртящ момент, а работната им глава е топлинно обработена, за да издържа на големи натоварвания. Пневматичният ударен чук се предлага в комплект със сменяеми накрайници за изпълнението на различни задачи. Някои модели пневматични ударни чукове разполагат с функция за регулиране на ударите в минута.

 

При избора на пневматичен ударен чук трябва да вземете в предвид теглото и размера на чука, формата и размера на държача за длетото, дължината на хода, както и диаметъра на маркуча за свързване с компресор.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пневматични чукове с марка:

  • BAMAX
  • CHICAGO PNEUMATIC
  • METABO
  • RAIDER
  • RODCRAFT
  • UNIOR
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.