Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 567 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 567 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от USH

USH е специализирана в производството на електрически инструменти и накрайници за професионална употреба.

 

Нашите магнитни и немагнитни държачи за накрайници заемат водеща позиция на европейския пазар. Ние сме световен лидер в производството на остриетата за отвертки с покритие от  ISOTIN®.

 

Освен силното фокусиране върху пазара и клиентите, продадените от нас по целия свят инструменти и накрайници с марката USH са резултат от работата на собствения ни отдел за проучване и разработка. Благодарение на неговите усилия ние можем да намери подходящо решение за почти всяко приложение.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.