Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 792 557 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 792 557 Артикула.
Подреди по
Резултати

Валове за аератори

Аераторите са машини, които служат за премахване на изсъхнали и мъртви растения от моравата, за да може тревата да расте. Остриетата от метал влияят благоприятно на горния пласт на тревната площ, по този начин водата и други полезни съставки се доближават до корените на тревата. Използването на аератор има благоприятен ефект върху почвата, а резултатът е обогатяване на почвата с кислород.

 

Валовете за аератори са снабдени с пружини и са подходящи за фризиране на тревата. Комбинираните валяци са оборудвани с остриета за аериране и пружини за фрезоване. С тях можете да правите две операции наведнъж.

 

Защо да изберете вал за аератор от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме валове за аератор, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.