Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 276 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 276 Артикула.
Подреди по
Резултати

Валяци ръчни

Ръчните валяци са подходящи за боядисване на гладки повърхности и гарантират гладък и равномерен слой без получаването на мехурчета и неравности.

 

Видове ръчни валяци

 

Валяците за боядисване с пълнител са създадени за нанасяне на боя по стени и тавани два пъти по-бързо в сравнение с обикновените. Удобни и лесни за използване са.

 

Валяците за заглаждане са подходящи при заваряване на фолиа с уред с горещ въздух и плоска дюза по метода с припокриване. Подходящи са за професионалните инструменти за горещ въздух.

 

Валяците за лепило са предназначени за нанасяне и разнасяне на винилни (бели) лепила върху големи повърхности. Снабдени са с механично устройство за прекратяване подаването на лепило с цел равномерно разнасяне.

 

Валяците за нанасяне на готови шпакловъчни смеси е с ролка, която има покритие от полиестер, и дръжка от еднокомпонентна пластмаса.

 

Игленият валяк се използва за освобождаване на мехурчетата въздух, които се образуват при нанасянето на съответния материал.

 

Валяците с тефлонова и силиконова ролка за заглаждане са подходящи при заваряване на фолиа с уред с горещ въздух и плоска дюза по метода с припокриване.

 

Притискащата месингова ролка служи за оформяне на ъгли при заваряване на хидроизолационни материали с горещ въздух и припокриване.

 

Защо да изберете ръчен валяк от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ръчни валяци, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.