Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Валяци вибрационни

Вибрационните валяци се използват при компактиращи дейности в малки площи, при довършителни, трамбоващи и захлаждащи дейности при почти всяка настилка. Те не изискват специални умения за използване в различни среди от професионални до домашни. Компактни и маневрени, валяците достигат до труднодостъпни места. Подходящи са за пътно строителство, обикновено при кърпене, където не е необходим голям валяк.

 

Сред различните форми на вибрационно оборудване вибровалякът несъмнено е един от най-популярните. Обхватът на приложението му е строго дефиниран и е насочен към пътното строителство, а в наши дни нито едно полагане на настилка не може да се осъществи без използването му.

 

Приложение на различните видове вибрационни валяци

 

Вибрационните валяци намират приложение в строителството като цяло. Този тип строителни валяци са предимно ръчноводими, като най-важните им характеристики са силата на удара, както и работната ширина. Вибрационният пътен валяк се ползва за уплътняване на пътни настилки. Различава се от познатия статичен валяк по това, че въздействието върху уплътнената повърхност се дължи не само на теглото на машината, но и на вибрациите. Трептенията се получават в резултат от механични вибрации, произлизащи от ролковия механизъм.

 

Вибрационният двуосен валяк е разработен за уплътняване на тънки слоеве гранулирана почва и асфалт. Има мощна и маневрена вибрационна система.

 

Двубандажният вибрационен валяк е предназначен за уплътняване на тънки слоеве почва, влажен пясък и асфалт на труднодостъпни места, при ремонт на пътища или при градско благоустрояване – паркови зони, паркинги, спортни площадки.

 

Защо да изберете вибрационен валяк от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме виброваляци, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.