Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 563 903 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 563 903 Артикула.
Подреди по
Резултати

Валяци вибрационни

В продуктовата листа на „Баш Майстора“ са включени двуосни вибрационни валяци. Те са разработени за уплътняване на почва и асфалт. Високата им центробежна сила и скорост повишават производителността, докато изисканият и стегнат дизайн позволява лесна употреба в близост до стени и в затворени места. Предлагаме двуосни вибрационни валяци на марката HUSQVARNA.

 

Вибрационният двуосен валяк HUSQVARNA Construction LP 6505 Electric е изработен за уплътнение на тънки слоеве гранулирана почва и асфалт, при ремонт на пътища или при градско благоустрояване – паркови зони, паркинги и др.

 

Вибрационният двуосен валяк HUSQVARNA Construction LP 6505 Manual е с мощна и маневрена вибрационна система. Предлага се с дизелов двигател Hatz 1D42S, вграден охладител за хидравлично масло и се отличава с ергономичен, удобен за обслужване дизайн. Използва се за универсална употреба в строителството.

 

Вибрационният двуосен валяк HUSQVARNA Construction LP 7505 Electric има ръчно управление и хидравлична система за вибрации и движение. Снабден е с охлаждащ вентилатор, който поддържа температурата на хидравличното масло. Предназначен е за уплътнение на тънки слоеве различни почви, влажен пясък и асфалт на труднодостъпни места, при ремонт на пътища или при градско благоустрояване.

 

Вибрационният двуосен валяк HUSQVARNA Construction LP 7505 Manual е предназначен за уплътнение на тънки слоеве различни почви, влажен пясък и асфалт на труднодостъпни места, при ремонт на пътища или при градско благоустрояване - паркови зони, паркинги, спортни площадки. Трансмисията е хидравлично задвижвана и не изисква вериги или редуктори.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.