Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 558 продукта и наличност над 3 743 840 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 558 продукта в наличност.
3 743 840 Артикула.
Подреди по
Резултати

Въжета за лебедки

Въжетата за лебедки се използват за направата на най-популярните конструкции. Ползването на метално въже за лебедка има изключителни качества, тъй като този материал е много издръжлив.

 

Стоманеното въже за лебедки е снабдено с висококачествена предпазна кука със защитен карабинер за предотвратяване откачането на товара по време на повдигане. Другият край е свободен, за да се попречи на изтъркването и да осигури леснодостъпно монтиране.

 

Въжетата за лебедки обикновено са от поцинкована стомана и имат вградена или въртяща се кука, която възпрепятства усукването.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите въжета за лебедки на марката BRANO.

 

Защо да изберете въже за лебедка от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме въжета за лебедки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.