Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 059 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 059 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Вендузи за стъкло / Лапи за стъкло

Вендузите за стъкло, известни още като вакуумни лапи, са ръчни инструменти, служещи за повдигане, пренасяне, монтиране и демонтиране на стъкла, метални, пластмасови и други плоскости с гладки повърхности чрез захващане посредством вакуум.

 

С вендузите се работи много лесно - притискат се към дадена повърхност като самите вендузи образуват вакуум, гарантиращ плътно прилепване и здраво и стабилно захващане. Това е благодарение на удобните ръкохватки, с които са оборудвани безопасно и лесно могат да се монтират, демонтират, повдигат или преместват плоскости с голяма товаримост. 

 

Вендузите са често използвани в автомобилната промишленост, цеховете за производство и монтаж на стъклопакети, както и в много центрове за смяна на автостъкла и т.н.

 

Вендузите, които ще откриете в онлайн магазин „Баш Майстора“, се предлагат в единични, двойни или тройни варианти с товароносимост от 30 до 140 кг.

 

Защо да изберете вендуза за стъкло от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме вендузи за стъкло/лапи за стъкло, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.