Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.
Подреди по
Резултати

Вендузи за стъкло / Лапи за стъкло

Вендузите, известни още като вакуумни лапи, са ръчни инструменти, служещи за повдигане, пренасяне, монтиране и демонтиране на стъкла, метални, пластмасови и други плоскости с гладки повърхности чрез захващане посредством вакуум. С вендузите се работи много лесно - притискат се към дадена повърхност като самите вендузи образуват вакуум, гарантиращ плътно прилепване и здраво и стабилно захващане. Това е благодарение на удобните ръкохватки, с които са оборудвани безопасно и лесно могат да се монтират, демонтират, повдигат или преместват плоскости с голяма товаримост. Вендузите са често използвани в автомобилната промишленост, цеховете за производство и монтаж на стъклопакети, както и в много центрове за смяна на автостъкла и т.н. Вендузите, които ще откриете в онлайн магазин „Баш Майстора“ се предлагат в единични, двойни или тройни варианти с товаримост от 50 до 140 кг.

 

Двойната вендуза за стъкло BASIC 40 кг е предназначена за пренасяне на стъкла. Осигурява сигурно захващане. Конструкцията е от пластмаса.

 

Двойната вендуза за стъкло FESTOOL GECKO DOSH-Set 50 кг е със стабилен захват – зелените обтегачи се грижат за бързото и сигурно залепване. Намаляващата тежестта дръжка за носене прави вдигането на товари видимо по-лесно.

 

Двойната вендуза за стъкло GADGET 80 кг служи за безопасно и лесно пренасяне и вдигане на стъкла. Осигурява сигурно захващане. Има алуминиева конструкция.

 

Двойната вендуза за стъкло RAIMONDI 185BI 90 кг е изработена от високоустойчив алуминий. Използва се за безопасно и лесно пренасяне и вдигане на различни плоски материали като стъкло, метал, пластмасови плоскости и др.

 

С двойната вендуза за стъкло RUBI (80 кг, 40 кг) може да повдигнете или преместите безопасно и лесно непорести материали като стъкло, метал, плочки за под и др.

 

Единичната вендуза за стъкло GADGET 40 кг е предназначена за пренасяне на автостъкла. Осигурява сигурно захващане. Има алуминиева конструкция.

 

Единичната вендуза за стъкло RAIMONDI 185 40 кг се използва за повдигане или преместване на лесно непорести материали като стъкло, метал, плочки за под и др.

 

С единичната вендуза за стъкло SIRI 50 кг можете лесно и безопасно да вдигате и местите непорьозни материали, включително стъкло, метал, подови плочки, пластмасови листове и др.

 

Тройната вендуза за стъкло RAIMONDI 185TRI 140 кг е изработена от високоустойчив алуминий. Максималното тегло на повдигане е 140 кг.

 

Тройната вендуза за стъкло RUBI 100 кг е с тяло, изработено от високоустойчив алуминий с ергономична дръжка за по-голям комфорт. Можете лесно да повдигнете или преместите непорести материали.

 

Самозалепващият пръстен RAIMONDI 140FU служи за залепване на основата на вендуза. Подобрява сцеплението (товароносимостта) при груби повърхности.

 

Вендузи на марката BOHLE ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.