Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 481 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 481 Артикула.
Подреди по
Резултати

Виброигли

Механични виброигли

 

Механичните виброигли се различават основно по диаметъра на бутилката. Бързината на свършената работа зависи от този диаметър – колкото е по-голяма иглата, толкова по-бързо един майстор си свършва работата. С надеждността, с която разполагат механичните виброигли, уплътняването на бетон става бързо, качествено и лесно.

 

Високата скорост на въртене осигурява висококачествена работа и отстраняване на всички въздушни мехурчета. Механичните виброигли са идеално решение за изливане на подове, плочи и греди в жилищни конструкции.

 

Мехачните виброигли с гъвкав вал са произведени от качествени износоустойчиви материали. Гъвкавият гумен маркуч е устойчив на въздействия, с вградена метална мрежа и стоманена втулка.

 

Високочестотни виброигли

 

Високочестотните виброигли имат ергономичен дизайн, с който се намаляват вибрациите на ръката, докато дългият кабел и валът осигуряват голям обхват.

 

Всички игли са произведени с армиран гумен маркуч и специален захранващ кабел, предназначен изключително за външна употреба и отговарящ на най-строгите норми на ЕС.

 

Високочестотните виброигли с ръкохватка са с ергономичен корпус с вграден прекъсвач и удобна за оператора ръкохватка. Ниското тегло на вибратора улеснява мобилността и облекчава работата.

 

Пневматични виброигли

 

Пневматичните виброигли с гъвкав вал осигуряват на потребителя безопасност, лесна употреба и дълготрайност. Вибраторът е снабден с дръжка със сферичен кран за елиминиране на изтичане на въздух и загуба на мощност и се отличава с ниски ръчни вибрации. Виброиглата се охлажда чрез преминаване на въздух, а не на бетон, което и дава предимство при работа със стени, греди и колони.

 

Защо да изберете вибратор за бетон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме вибратори за бетон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.