Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 359 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 359 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Видеоконтролери

Видеоконтролерите се използват за професионално и ефективно намиране на повреди в строителството и в производството. В онлайн магазин „Баш Майстора“ може да намерите видеоконтролери на водещи производители с различни характеристики – големина на дисплея, вътрешна памет и качество на изображението. Предлаганите модели са придружени с гаранция до 48 месеца.

 

Камерата ROTHENBERGER ROSCOPE MINI SET е ефективен помощник на монтажника при проверяване на сифони и връзки между елементите в банята, както и при проверяване на кухини за нови инсталации.

 

Видеоконтролерът LASERLINER VideoControl Master служи за професионално и ефективно намиране на повреди в производството и строителството. Има здрав, водоустойчив дизайн, както и интегрирана система за заснемане на изображения и видеозапис.

 

Видеоконтролерът LASERLINER VideoFlex G4 Micro е професионална система за визуална и видеоинспекция на труднодостъпни места, както и на големи разстояния.

 

Видеоконтролерът LASERLINER VideoScope One е подходящ за инспекция и оглед на труднодостъпни места. В края на гъвкавия кабел е монтирана камера, предаваща изображението директно на LCD монитор.

 

Видеоконтролерът LASERLINER VideoScope Plus е с функция за запаметяване. Главата на камерата е достатъчно малка, за да улесни наблюдението на недостъпни зони. Директно могат да се прехвърлят данните към компютър.

 

Видеоконтролерът LASERLINER VideoScope Plus Set е с функция запаметяване + водач за камерата TopGuide. В края на гъвкавия кабел е монтирана камера, предаваща изображението директно на LCD монитор.

 

Видеоконтролерът LASERLINER VideoScope XXL е професионална система за инспекция с функция запаметяване. Компактната глава на камерата е малка и улеснява наблюдаването на недостъпни зони.

 

Ендоскопът LASERLINER VideoInspector 3D е професионална система за видеоинспекция с управление на камерата с една ръка. В края на гъвкавия кабел е монтирана камера, предаваща изображението директно на LCD монитор.

 

Камерата BOSCH GIC 120 е компактен уред за бързо и лесно извършване на контролни прегледи. Оборудвана е с изглед Compass, който предлага ясна пространствена ориентация.

 

Камерата BOSCH GIC 120 C е идеална за инспектиране в труднодостъпни места и документиране на резултатите.

 

Мобилната камера REMS Cam Scope S Li-Ion Set е подходяща за документиране на снимки и видеозаписи на MicroSD карта.

 

Системата за видеоконтрол LASERLINER (PipeControl-LevelFlex, VideoControl-Snake set) е модулен, гъвкав индустриален уред за професионално и ефективно намиране на повреди в производството и строителството.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.