Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 825 997 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 825 997 Артикула.
Подреди по
Резултати

Видеоконтролери

Видеоконтролерите се използват за професионално и ефективно намиране на повреди в строителството и в производството. Инспекционните камери имат здрав водоустойчив дизайн, както и интегрирана система за заснемане на изображения и видеозаписи.

 

Някои от видеоконтролерите имат функция запаметяване, както и водачи за камерата. Те притежават вътрешна памет и добро качество на изображението.

 

Инспекционните камери могат да заснемат всичко на труднодостъпни места. Те са толкова удобни и гъвкави, че можете да ги поставите навсякъде.

 

Чрез безжичните инспекционни камери, които Ви очакват в онлайн магазин „Баш Майстора“, можете да си спестите много усилия, време и парични средства. Имат вградено LED осветление, като нивото на осветеност може да се контролира.

 

Защо да изберете видеоконтролери от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме видеоконтролери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 4 години гаранция и с бърза доставка.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ може да намерите видеоконтролери на водещи производители с различни характеристики – големина на дисплея, вътрешна памет и качество на изображението.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.