Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 613 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 613 Артикула.
Подреди по
Резултати

Винт за метал с неопренова шайба DIN 7301 b- 6мм Panel

Винтът за метал с неопренова шайба DIN 731 b- 6 мм Panel има преходни навивки (Panel) и завършва със свредло 6 мм, поради което не е необходимо предварително пробиване на отвор.

 

Винтът е подходящ за използване при закрепване на ламарини към покривни конструкции или за сандвич панели. Винтът за метал с неопренова шайба DIN 731 b- 6 мм Panel има поцинкована повърхност с шестостенна глава с борд. Изработен е по DIN 7301 – b6 Panel.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите винтове за метал с неопренова шайба на марките DEKPAX и EJOT.

 

Защо да изберете винт за метал с неопренова шайба DIN 731 b- 6 мм Panel от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме винтове за метал с неопренова шайба DIN 731 b- 6 мм Panel, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.