Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 618 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 618 Артикула.
Подреди по
Резултати

Винторезки - Резбонарезни инструменти

Резбонарезните инструменти са необходими за направата на прецизни резби върху стандартни и надеждни тръби и болтове бързо и без усилия. С компактната си конструкция и малките габарити тези инструменти позволяват работа на труднодостъпни места в близост до стена.

 

Ръчните винторезки намират широко приложение от професионалисти поради различния брой бързосменящи се висококачествени и здрави винторезни глави с различен диаметър. Чрез тях се нарязват тръбни и болтови резби с различен диаметър, често са използвани и в недостъпни места. За тази цел някои от моделите са оборудвани и с допълнителни удължители, които се монтират в храповия лост.

 

Защо да изберете винторезка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ръчни винторезки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

                                                                                                   

В магазини “Баш Майстора” ще откриете разнообразие както от ръчни инструменти, така и от специализирани инструменти за автомобили и велосипеди.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.