Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Продукти от VIRUTEX

С 30 години стаж зад гърба си, Virutex продължават да създават обширна гама от продукти, с която все така да облекчават неимоверно живота на безчет бояджии, майстори и дизайнери в цял свят. Компанията разполага със собствена леярна за алуминий и с модерни работилници, където опитни инженери прилежно разработват и тестват всяка нова машина, а предходните модели биват подобрявани до постигане на оптимални резултати.

Издръжливост и удобство са рядко срещани качества, които обаче безспорно присъстват във всяко едно от предлаганите от онлайн магазин “Баш Майстора” изделия на Virutex. На Вашето внимание са прецизни кантиращи машини, прахосмукачки за фин дървесен прах, крикове за повдигане на врати, както и платки, лагери, прекъсвачи, пускови бутони и други компоненти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.