Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 924 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 924 Артикула.

Вложки, адаптори и удължители

Вложките са необходими и изключително полезни за отвинтване и завинтване на болтове и други подобни крепежни елементи, в комбинация с въртоци, тресчотки и други. Те са устойчиви и здрави, което е от съществено значение, за да може работата да бъде качествено свършена дори и при интензивно натоварване.

 

Разнообразието от вложки в тази категория е предназначено за сервизи и водачи на моторни превозни средства, които дори не разполагат със специални умения в поправката и поддръжката на автомобили. Вложките, които ще намерите при нас, покриват и най-високите стандарти за безопасност и качество, осигуряващи дългосрочна експлоатация и перфектна работа.

 

Видове вложки

 

Разполагаме с всички необходими за поддръжка на автомобили комплекти вложки и стойки за съхранението им – вложки с вътрешен дванадесетостен, вложки с вътрешен петостен, вложки с вътрешен шестостен, вложки с накрайник и вложки торкс. Наличието на пълен комплект вложки е характерен за всеки реномиран автосервиз.

 

Вложките, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, със сигурност ще задоволят и най-капризните и информирани специалисти в областта.

 

Комплектите вложки се предлагат в пълна гама размери, форми и дължини, а покупката на висококачествени вложки е дългосрочна и разумна инвестиция.

 

Защо да изберете вложка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме вложки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

                                                                                                   

В магазини “Баш Майстора” ще откриете разнообразие както от ръчни инструменти, така и от специализирани инструменти за автомобили и велосипеди.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.