Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 591 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 591 Артикула.
Подреди по
Резултати

Водачи

Водачите са най-подходящите принадлежности за хората, които често работят с боркорони. Те биват както за обикновено разпробиване, така и за водно. 

 

Видове водачи

 

Водачът за водно пробиване задържа водата и режещия инструмент на точното място при пробиване. Осигурява оптимално охлаждане на режещия инструмент и перфектно пробиване всеки път.

 

Водачът за кръгови отвори е с възможност за правене на кръгове.

 

Водачът за настолен циркуляр служи за насочване на детайла при рязане с машината. 

 

Водачът за разпробиване e подходящ за диамантени боркорони. Двете вендузи гарантират точно и безопасно пробиване в плочки, каменни и гранитни плочи.

 

Водачите за ръчен циркуляр са разположени на плота на машината и служат за улеснение при работа.

 

Водачът модулна кантова фреза е с фино регулиране, приспособление за изсмукване и две водещи щанги.

 

Водачите по шина служат за фино регулиране и опора за оберфреза. Обикновено намират приложение при прободни триони с водеща система.

 

Копирното устройство позволява бързо и лесно копирането на дървени елементи.

 

Защо да изберете водач от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме водачи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.