Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Водопроводни клещи

Добре дошли в категорията „Водопроводни клещи“ в онлайн магазин „Баш Майстора“. Тук ще откриете огромно разнообразие от водопроводни клещи с най-различна дължина и варианти за избор с изолация или без изолация.

 

Видове водопроводни клещи

 

  • с автоматично регулиране и еднокомпонентна изолация
  • с бутон и еднокомпонентна изолация
  • с шарнир и еднокомпонентна изолация
  • с шарнир и двукомпонентна изолация
  • с шарнир и двукомпонентна изолация 1000V
  • с шарнир без изолация

 

Водопроводните клещи с еднокомпонентна изолация са оптимален вариант за често захващане на различни размери детайли, с автоматично регулиране и обслужване с една ръка. Те осигуряват добър достъп до детайла благодарение на изтеглената конструкция в областта на главата и шарнира и свързания болт на шарнира, а челюстите им са със закалени зъби.

 

Водопроводните клещи с бутон за регулиране с еднокомпонентна изолация са с различни размери, произведени са от хром-ванадиева стомана и се водят високотехнологични водопроводни клещи.

 

Водопроводните клещи с шарнирно регулиране и с еднокомпонентна изолация са произведени от висококачествена закалена инструментална или хром-ванадиева стомана.

 

Клещите с шарнирно регулиране и с двукомпонентна изолация са изработени от хром-ванадиева стомана и са снабдени с двукомпонентна дръжка и са с индуктивно закалено назъбване.

 

Водопроводните клещи с шарнир и двукомпонентна изолация 1000V са ергономични и с двукомпонентни дръжки. Предимството им е 7-степенното регулиране на челюстите.

 

Водопроводните клещи с шарнирно регулиране без изолация са издръжливи на натоварване и са с индуктивно закалено назъбване с висока износоустойчивост за продължителен живот.

 

Защо да изберете водопроводни клещи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме водопроводни клещи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Всяко предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.