Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Водопроводни ключове

Водопроводните ключове се използват за монтаж на тръбопроводни инсталации с резбови съединения. Наричат се още тръбни ключове. Служат за затягане на гайки, нипели, холендри и различни фитинги.

 

Става въпрос за монтаж на стоманени тръбопроводи за различни видове продукти – течни или газообразни. Това са тръбопроводи за вода, химически продукти, нефтени продукти или запалими газове, въздух и природен газ.

 

Водопроводните ключове се предлагат в голямо разнообразие от модели. Те се различават по конструкция и размер на захвата.

 

Предимства на водопроводните ключове

 

Водопроводните ключове пестят време и чрез тях прецизно може да регулирате ширината на отваряне чрез натискане на бутон директно на детайла. Спестяват усилия при работа чрез самозатягане.

 

Неволното движение на рамото на клещите е ограничено. Предпазителят предпазва пръстите на работника от защипване.

 

Водопроводните ключове постигат най-висока товароносимост чрез подобрената форма и конструкция. Високата износоустойчивост на тръбния ключ се осигурява от допълнително закаляване на зъбите.

 

Защо да изберете водопроводен ключ от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме тръби ключове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.