Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Водоструйки акумулаторни

Акумулаторната водоструйка е изключително удобно средство за измивате, което изключително много прилича на ръчна прахосмукачка заради компактността си. Идеална е за лесно транспортиране навсякъде. С нея е лесно да чистите обекти без да ги вдигате и размествате.

 

Безопасно можете да носите този градински инструмент със себе си на почивка или където ви е нужно. Всичко, от което се нуждаете, е източник на чиста вода. Това може да къде течащ кран, бутилка, кофа или друго. По принцип системата за акумулаторна водоструйка е самозасмукваща. Трябва да се уверите, че контейнерът за вода не е твърде малък. Тъй като при по-високо налягане можете да изразходите водата много бързо. Пълният резервоар на водоструйката може да бъде тежък, но пък има и много модели, които тежат по-малко и от два килограма. Благодарение на компактния размер на моделите можете лесно да ги съхранявате под навес или в къщата си. Сваляемата батерия прави инструмента още по-лек и удобен за съхранение.

 

Новите акумулаторни водоструйки имат всичко необходимо, което Ви е нужно. Те действат като ускорители на налягането на водата, но не изискват постоянно захранване. Налягането помага за премахване на упорити замърсявания и мръсотия, натрупани в каналите и ъглите на обекта, който почиствате. Използването на водоструйка за чистене на замърсявания по всяко време и навсякъде е възможно благодарение на модерните водоструйки на батерии, налични в нашия онлайн магазин.

 

Защо да изберете акумулаторна водоструйка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни водоструйки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

 

В магазини „Баш Майстора“ можете да намерите подходящия почистващ уред за всяко приложение.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.