Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 825 997 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 825 997 Артикула.
Подреди по
Резултати

Втулки

Преходните втулки за циркулярни дискове, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са на различни производители и с различни размери - външен диаметър от 25 до 50 mm, вътрешен диаметър от 16 до 40 mm и дебелина - от 1.2 до 2 mm.

 

Видове втулки

 

Преходната втулка се ползва за закрепване на конусните опашки на инструмента към патронника на машината. Някои видове се използват за дискове за дърво.

 

Преходните втулки за фрезова глава могат да се намерят в комплект от 2 втулки с различни външни и вътрешни диаметри.

 

Защо да изберете втулка от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме втулки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.