Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 655 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 655 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от WAGNER

WAGNER е производител на най-висок клас техника за боядисване - лидер на пазара! Корпорацията създава и предоставя широка гама продукти за боядисване и декорация, прилагани при жилищни, търговски и индустриални площи. WAGNER поддържа високо качество на своите изделия чрез непрекъснато въвеждане на иновации, високи технологии, внимание към детайла при производство и сервиз за своите машини. Ежегодно компанията влага усилия в нови разработки, подобрения и съвременен дизайн на разнообразието от своите продукти, с което да осигури най-лесния и удобен начин за качествено и чисто изпълнение на всякакъв вид бояджийски дейности.

 

Wagner Vertriebsges започва своето съществуване от Германия, регистрирана от своя създател Josef Wagner през 1947 г. Тя бързо се прочува в цяла Европа с високото качество и продуктивност на своите машини WAGNER Airless - системи за безвъздушно боядисване. До края на 60-те компанията вече е най-големия производител в Европа на помпи за боядисване и световен лидер при изработката на електрически, бояджийски пистолети.

Днес Wagner SprayTech е базирана в Минеаполис - САЩ. Разполага с фабрики и лаборатории за производство и разработка на техника и инструменти за боядисване от най-висок клас.

 

WAGNER e предпочитана марка за хиляди професионалисти. В онлайн магазин Баш Майстора можете да намерите широка гама от продуктите на компанията, от професионални машини за безвъздушно боядисване на сгради, за полагане на шийтрок и грунд, така и машини за леки ремонти на по-малки помещения.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.