Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 562 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 562 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от WD-40

WD-40 е компания, която предлага висококачествени продукти на най-добрите цени. Нашите марки обикновенно се намират под мивките, в гаражите и в кутии с инструменти. WD-40 търгува своите продукти в 187 страни на всички континенти.

Европейската централа на WD-40 се намира в Milton Keynes във Великобритания и има дъщерни дружества в цяла Европа, като Франция, Германия, Испания и България. В България, нашата дъщерна фирма се намира в гр. София и продва WD-40 и 3-In-1 чрез разнообразни канали за дистрибуция.

Успехът на нашите марки се дължи на редица фактори, но най-важното нещо са нашите търговци! Ние се борим, за непрекъснато развитие на нашите методи и организации и възнаграждаваме онези, които вземат лични инициативи и онези, които допринасят за развитието на нашата компания!

Околна среда - Основен ангажимент на нашата компания

WD-40 отдавна
се грижи за опазване на околната среда. Чрез използването на нашите продукти, които удължават живота на превозните средства, машини и оборудване, ние помагаме да спестим природните ресурси и намаляване на емисиите на тежки отпадъци. Нашите продукти са изработени изключително с рециклируеми материали.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.