Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 563 продукта и наличност над 3 743 827 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 563 продукта в наличност.
3 743 827 Артикула.

Замби

Замбата е инструмент, който не би трябвало да липсва в нито една занаятчийска или домашна работилница. Обикновено е направена от хром-ванадиева или въглеродна стомана и се предлага в стандартен вариант и във вариант ударни замби със странично изхвърляне.

 

Замбите за точни отвори с помощта на ударно пробиване са подходящи за кожи, хартия и други. Използват се при рязане на меки пластмасови материали. Произвеждат се в различни диаметри.

 

Ръчните замби са цилиндър с дупка от единия край и ударник от другия. Отворите се заточват с остър режещ ръб. Повечето замби имат отвор, а през него може да бъде изваден или избутан изсечения материал с кръгла форма.

 

Замбите се продават на бройка или в комплект. Пробиването не винаги е подходящи за отвори в детайли, изработени от мек материал.

 

Видове замби

 

Замбите за кожа обикновено са изработени от хром-ванадиева или въглеродна индустриална стомана. Служат за пробиване на текстил, кожа, картон, гума, както и за рязане на уплътнители, направени от корк, гума или други меки материали. Повечето видове имат закален връх, а покритието е против ръждясване.

 

Комплектите замби, които се предлагат в магазини „Баш Майстора“, са с много високо качество от най-известните и добри марки в бранша. Ползват се за пробиване на отвори в картон, кожа, текстил, гума и други.

 

Защо да изберете замби от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме замби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.