Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 509 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 509 Артикула.

Продукти от ZBIROVIA

Фирмата е основана през 1860 г., когато на мястото на настоящия завод е била изградена първата фабрика за производство на гвоздеи. ZBIROVIA произвежда повече от 100 вида изделия в повече от 300 типоразмера.

 

Още през 1880 г. заводът е бил малко, но бързо развиващо се предприятие. От 1891 г. към фирмата започват да проявяват интерес чужди фирми от Виена, Унгария, Полша и Италия. Така заводът се разширява все повече и след първата световна война броят на работниците надхвърля 100 човека.

През 1929 г. заводът е купен от Ото Таусиг и в търговския регистър се появява днешното название ZBIROVIA и новото лого “Z”. С това име фирмата започва износ на своята продукция в Европа, Америка, Африка и Австралия.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.