Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 789 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 789 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Жустерни клещи

Жустерните клещи са предназначени за широк спектър монтажни и ремонтни дейности. Повечето са произведени от специална инструментална стомана. Подходящи са за фина работа в електрониката и фината механика.

 

Те са с лесноподвижна пружина за равномерно отваряне и фин маслен филм за добра защита от ръжда. Полираното покритие в комбинация с финия маслен филм предоставя отлична защита от ръжда. Дръжките са двукомпонентни с ергономичен дизайн.

 

Жустерните клещи, които може да намерите в онлайн магазина на „Баш Майстора“, са на водещите марки на пазара FORCE, HEYCO, KNIPEX, STANLEY, TOPMASTER, UNIOR и други.

 

Защо да изберете жустерни клещи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме жустерни клещи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Всяко предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.