Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от продукта и наличност над артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
продукта в наличност.
Артикула.

Лазерна ролетка BOSCH GLM 50 C - отзиви и характеристики.

Множество функции, приложения, Bluetooth свързване с апликация и още много!
Лазерна ролетка BOSCH GLM 50 C - отзиви и характеристики.

Лазерна ролетка BOSCH GLM 50 C

 

Лазерната ролетка GLM 50 C на BOSCH е главна причина, благодарение на която Бош са сред лидерите в областта на лазерната, измервателна техника за големи дистанции. GLM 50 C е лесна за употреба, изключително точна и предоставя на потребителя, дисплей с висока резолюция, който дава възможност за прочитане на показанията дори в условия на силна осветеност. 

 

Ако трябва да сме откровени, при избор на лазерна ролетка, разполагате с разнообразие от стотици модели. Всякакви марки от неизвестни за по 10 лв, до инструмент с реномиран бранд за над 700 лв. Така че как да направим по-добрия избор? Кой модел би бил най-подходящия за вас? Дори това да е относително и да зависи от голяма съвкупност от характеристики, предназначение и предпочитания, ще разледаме настоящия модел, от горната част на гамата, на добре познатата компания BOSCH, за да спомогнем да направите свой информиран избор.

 

Bosch GLM 50 CКато цяло за лазерна ролетка BOSCH GLM 50 C:

 

Когато става въпрос за измервателни инструменти, е вярно че разполагаме с огромен избор от продукти и електронна, измервателна техника. За голяма част от вас, изборът е ясен и това е - BOSCH.

 

Bosch е добре известен от своята широка гама електроинструменти, както за машини със захранване директно от електрическата мрежа, така и с акумулаторна батерия. Но определено са прочути в строително-ремонтната индустрия със своите лазерни ролетки.

 

Лазерните ролетки на BOSCH са затвърдили своята измервателна точност, лекотата за си използване, голямото разнообразие от полезни опции, здравата си устойчива конструкция с IP 54 и надеждност на работната площадка. Това са част от причините, голям брой професионалисти да са се доверили на тях през годините.

 

Характеристики на лазерна ролетка BOSCH GLM 50 C:

 

Bosch GLM 50 CBosch GLM 50 C е лазерна ролетка със среден обхват. За всеки, който търси лазерна ролетка, която предлага всички най-важни приложения и възможност за Bluetooth връзка за лесна обмяна и интелигентно документиране на измерените стойност, това е ролетката за вас! 

 

Bosch GLM 50 C

Лазерната ролетка модел GLM 50 C на Bosch може да направи голяма гама от измервания, включително и дължина в реално време, площ, обем, пренасяне на дължина, три функции за индиректно измерване - на дължина, на височина, двойно индиректно измерване на височина и още. Разполага и с дигитален нивелир.

 

Вградения сензор за инклинация, позволява високо ниво функции, като измерване на ъгъл, задаване на минимален и максимален ъгъл и други. 

Клавиатурата й е лесна за употреба и позволява на потребителя да контролира множество функции, като избор между режимите на измерване, връзка с Bluetooth и локация на измерванията.

 

Вижте кратко видео с кратко представяне на различните възможности за приложение, или се запознайте с всички подробности от упътването за употреба.

 

 

 

 

Bosch GLM 50 CРолетката има вградена подсветка на дисплея, като изображението се завърта автоматично спрямо начина, по който правите измервания.

 

Инструмента е изработен с удобен и мек на допир корпус, за допълнителна здравина, както и подобрен захват. Цялостната защита от противоплъзгащо покритие спомага за голяма експлоатационна продължителност.

 

С този модел лазерна ролетка на Бош, имате възможност да използвате и статив / тринога, който се захваща за корпуса от страната на гърба. По този начин ще намалите вероятността за грешка и ще подобрите точността на измерване.

Захранването на Bosch GLM 50 C става посредством две батерии тип ААА. С качествени батерии може да достигнете до 10 000 измервания, преди да се наложи тяхната смяна или презареждане. 

Заедно с вашата лазерна ролетка, получавате и защитен калъф, който се затваря сигурно чрез велкро лента. 

 

Bosch GLM 50 CРабота с лазерна ролетка BOSCH GLM 50 C:

 

Както и с други модели лазерни ролетки BOSCH, GLM 50 C е лесна за употреба и настройване.

Лесна задача е дори указването откъде ролетката да започне измерването. С натискане на един бутон имате възможност да направите изменение, без нужда от използване на сложно меню с настройки.

Говорейки за сложни менюта… BOSCH са свършили невероятна работа, като са направили менюто за управление лесно за употреба и ориентиране! 

Синхронизирането на лазерната ролетка със смартфон или таблет е също лесно. Просто изтеглете апликацията на своето мобилно устройство, включете Bluetooth функцията и натиснете бутона “Свързване” от апликацията. Елементарно е дори и за хората, които не са свикнали много да работят с подобна техника. 

Bosch GLM 50 CДори и да не се използва толкова често Bluetooth връзката и самата апликация, BOSCH са се постарали да ги направят удобни и интуитивни за ползване. За майсторите, които искат пълен контрол, апликацията ще им позволи да правят неща, които ще улеснят много работата им.

 

Стойност на лазерна ролетка BOSCH GLM 50 C:

 

Цената на дадения модел се намира по средата на диапазона за лазерни ролетки. Може да вземете своята лазерна ролетка BOSCH GLM 50 C от магазини Баш Майстора на цена от 331.67 лв. Този избор ви гарантира високо качество, точност, надеждност, удобство при всяка работа свързана с измервания и множество приложения. Ролетката се предлага с включена 36 месеца гаранция. 

 

Заключение за лазерна ролетка BOSCH GLM 50 C:

 

Има определени неща в живота, за които е по-добре да не се пести. За добрите майстори едно от тях е лазерната ролетка. Ще се привържете към лесната работа и точността на този инструмент. Много от вас ще бъдат очаровани от Bluetooth опцията за свързване. Bosch предлагат още много варианти за отлични лазерни ролетки, така че ако този модел не е търсения от вас, със сигурност ще намерите друг, който е по-подходящ. 

 

Ако се оглеждате за чудесна лазерна ролетка с много функции, но не прекалено много, за да се изгубите в менюта и настройки, то препоръчителния модел за вас е Bosch GLM 50 C.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.