Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 557 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 557 Артикула.
Подреди по
Резултати

Абразивни шлайфгрифери

Абразивните шлайфгрифери са инструменти с керамична свръзка. Най-употребяваното име за шлайфгрифери е „борчета“. Обикновено абразивните шлайфгрифери са в различна форма и имат метална „опашка“ с различни диаметри. Подходящи са за ръчна работа с прав шлайф или бормашина.

                

Абразивните шлайфгрифери се използват за метали, отливки, заваръчни шевове, нитове и ръжда. Идеални са за заточване, чистене на мустаци и общо шлифоване на много видове материали.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите абразивни шлайфгрифери на марките DREMEL, SWATYCOMET и TYROLIT.

 

Защо да изберете абразивен шлайфгрифер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме абразивни шлайфгрифери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.