Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за ъглошлайфи

Ъглошлайфът е от онези инструменти, които всеки трябва да има. Този уред намира приложение при рязане, шлайфане и чистене на различни материали. Ето защо спокойно можем да кажем, че ъглошлайфът може да се използва както от майстори, така и от хора, които искат да поправят нещо в дома си сами.

 

Допълнителните аксесоари и различните дискове правят ъглошлайфа един универсален и многофункционален уред. С негова помощ можете да полирате повърхности от метал, да премахвате ръжда и да режете плочки. Но това са само част от многото му приложения.

 

Приставките, които предлагаме в магазини “Баш Майстора”, са подходящи за всички модели ъглошлайфи с диаметър на диска 115 и 125 мм.

 

Защо да изберете аксесоар за ъглошлайф от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за ъглошлайфи, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка– повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.