Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за бормашини

Бормашините са важен инструмент в работилницата, както и при ремонт вкъщи. За да увеличите функционалността и удобството при работа с бормашини, можете да използвате различни аксесоари и приспособления.

 

Адаптерите са изключително надеждни за много голямо натоварване. Намират приложения при дървени конструкции, дърводелски работи, монтажни работи, завинтване на шестостенни винтове.

 

Приставката за пробиване е предназначена за засмукване на вода при мокро пробиване. Състои се от притискащ пръстен, водосборен пръстен с уплътнение и гумена шайба.

 

Защо да изберете аксесоар за бормашина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за бормашини, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.