Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 067 003 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 067 003 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за кантиращи машини

Аксесоарите за кантиращи машини са допълнителни инструменти, които се използват за подобряване на функционалността и резултатите при кантиране на различни видове обработваеми материали, особено дърво и ламинат.

 

Пълнителите за кантираща лента побира и дълги кантове. При обработване на дълги ръбове устройството за съхранение спомага за безпроблемното подаване на канта в машината. Заради това се навива и слага предварително оразмерен кант.

 

Пълнителите за кантираща лента автоматично се напасват към височината на ръба при настройка на машината. Сигурно е подаването на дълги кантове без опасност от мърсене и повреда.

 

Намират приложение при залепяне на дълги ръбове, лепене на кръгли плотове, изработка на мебели, обзавеждане за щандове или магазини, обработка на пластмасови кантове.

 

Защо да изберете аксесоар за кантираща машина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за кантиращи машини, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.