Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за маси

Аксесоарите за работни маси се използват за подобряване функционалността, организацията и удобството по време на работа. Те могат да се приложат в широк спектър от работни среди, като най-често се срещат в работилници, гаражи, офиси и други места, където се извършва такъв тип дейност.

Видове аксесоари за маси

Ролковата опора за работна маса позволява прецизна и точна работа с по-дълги детайли.

 

Колелото за работна маса за отрезна машина служи за удобно и бързо преместване на отрезната машина.

 

Ограничителят е подходящ за ограничаване на обработвания детайл до ъгловата опора. Плъзгачът на ограничителя позволява точно повтаряне на разрези чак до серийно производство.

 

Удължението за маса служи за поставяне на дълги обработвани детайли при рязане по ширина. Удължава опорната повърхност, така че дори и дългите обработваеми детайли да могат да се обработват прецизно.

 

Удължителят на маса за отрезна машина увеличава площта на работната маса за работа със заготовки с големи размери.

 

Челюстите за многофункционална маса се използват за затягане на кръгли детайли.

 

Защо да изберете аксесоар за маса от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за маса, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.