Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 575 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 575 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за мобилно почистване

Аксесоарите за мобилно почистване се използват за подобряване на функционалността и ефективността на преносимите почистващи уреди като парочистачки, прахосмукачки и други. Тези аксесоари могат да бъдат полезни за чистене на различни видове повърхности и за улеснение при работата Ви.

 

Видове аксесоари за мобилно почистване

 

Аксесоарите за мобилно почистване се държат в кутии, включващи аксесоари за различни поводи. Кутията може да бъде прибавена и към уреда.

 

Адаптерът за автомобил може лесно да се свърже към запалката на автомобили с буксата за зареждане на уреда за почистване на открито.

 

Адаптерът за мобилно чистене съдържа дюза с конусовидна струя, която е перфектна за чистене на домашни любимци. Също така може да чисти колела и екипировка прилежно и грижовно. Всички аксесоари могат да се държат в кутията, която може да бъде прибавена към уреда. 

 

С качествени микрофибърни кърпи можете да чистите и подсушавате предмети, преди да бъдат прибрани. Абсорбират голямо количество влага и течност. Имат приятни текстури и предпазват деликатните повърхности.

 

Защо да изберете аксесоар за мобилно почистване от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за мобилно чистене, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.