Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 359 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 359 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за оберфрези

Оберфрезите са надеждни помощници в дейности като профилиране, фалцоване и заобляне на ръбове на редица материали. Тяхното ниско тегло ги прави предпочитан избор за редица майстори.

 

Заслугата за разнообразието при оформяне на отвори и кантове се дължи на работния инструмент фрезер. Различните фрезери оформят различни профили на фрезованите повърхнини.

Видове аксесоари за оберфрези

Наборът за пробиване на отвори и направляващата плоча имат перфектно водене чрез фината настройка на хлабината при водене и допълнителната дръжка върху водещата плоча. Намират приложение при пробиването на обкови, изхвърлящи панти.

 

Приспособлението за аспирация има свободна видимост върху работната зона благодарение на прозрачната пластмаса. 

 

Уловителят за талаш прави възможно оптимално изсмукването при фрезоване по ръба. Заедно с приспособлението за аспирация и прахосмукачка се постига отлична мощност на изсмукване при кантово фрезоване.

 

Фрезовият шаблон позволява сигурно фрезоване на окръжности. Лесно може да се фиксира върху обработваемия детайл чрез интегрирани възможности за затягане. Разрешава сигурно фрезоване на окръжности.

 

Шаблонът-шейна за оберфреза има стабилен П-образен профил от стомана за поемане на оберфреза. Използва се за всички оберфрези с копиращ пръстен. Чрез затегателния лост и двойното водене е възможно лесно преместване.

 

Защо да изберете аксесоар за оберфреза от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за оберфрези, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.