Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 481 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 481 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за пистолети за въздух

Пистолетите за въздух се ползват основно за чистене и продухване. В основата на работата на пневматичните инструменти е преобразуването на енергията на сгъстения въздух в механична работа, като принципът на непосредственото им използване е същия като на електрическите им аналози.

Видове аксесоари за пистолети за въздух

Гъвкавата дюза е идеална за използване за издухване на прах на места, които машината трудно може да достигне.

 

Удължителният маркуч е подходящ за обезвъздушаване и надуване на големи басейни, плажни топки и надуваеми дюшеци.

 

Защо да изберете аксесоар за пистолет за въздух от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за пистолети за въздух, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.