Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 652 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 652 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за подопочистващи машини

Подопочистващите машини имат удобен дизайн за разнообразни приложения и всеки от тях отговаря точно на типа и големината на Вашия под. Независимо дали става въпрос за малък бизнес, бар или ресторант, хипермаркет или мол, ръчноводимата подопочистваща машина е най-добрият избор за отлично чистене на всякакви подове.

Аксесоари за подопочистващи машини

Диамантените падове отстраняват малки драскотини, чистят повърхности, полират подови настилки с покритие за висок гланц.

 

Дисковите четки са подходящи за почистване на всички често срещани почистващи дейности, както и за деликатни подове.

 

Дозиращото устройство за почистващ препарат се свързва директно към крана за вода. Почистващият препарат и водата се пълнят в резервоара за чиста вода в предварително зададено съотношение.

 

Маркучът за пълнене се доставя с универсален щуцер, който се закрепва към всички обичайни кранове за вода и така улеснява пълненето на машината.

 

Микрофибърната ролка е подходяща за работа с подопочистваща машина.

 

Зеленият, червения и черният пад са съответно със средно твърд, средно мек и твърд косъм.

 

Падодържачът се използва за почистване с подложки.

 

В магазини “Баш Майстора” ще намерите още ролкови падове на шпула, ролкови падодържачи и ролкови четки в различни цветове.

 

Защо да изберете аксесоар за подопочистваща машина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за подопочистващи машини, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.