Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 561 продукта и наличност над 3 743 833 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 561 продукта в наличност.
3 743 833 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за стационарни циркуляри

Стационарният циркуляр е мощен и тежък инструмент, предназначен за рязане на различни материали, обикновено дърво, метал или пластмаса. Този вид циркуляр може да се използва в различни индустрии и дейности, като строителство, обработка на дърво, металообработка и други.

Аксесоари за стационарен циркуляр

Лазерните нивелири спомагат за перфектно прави разрези. 

 

Масата за отрезна машина е предвидена за удобство при поставянето на детайла.

 

Работната маса за отрезна машина е с ролки, подходяща е за машина за рязане на строителни материали с водеща греда.

 

Подложката за циркулярен трион подпира обработвания материал при челно рязане и увеличава повърхността за поставяне.

 

Приставката за рязане под ъгъл за стационарен циркуляр се използва за рязане под ъгъл и служи за удобство при работа с машината.

 

Страничният ограничител за отрезна машина се използва за повтарящи се рязания.

 

Страничният ограничител за отрезна машина се използва при диамантено рязане на плочки. 

 

Шейната за стационарен циркуляр е подходяща при фрезоване допълнително като водач към фрезовия ограничител. За по-голяма работна зона може да се монтира в две положения. Пластмасовите ролки осигуряват тих ход на подвижната маса.

 

Защо да изберете аксесоар за стационарен циркуляр от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за стационарни циркуляри, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.