Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 946 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 946 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за циркулярни триони

Ръчните циркуляри се ползват за рязане на дърво и неговите производни, както и керамични материали, мрамор, гранит, теракотни и фаянсови плочки.

 

Чрез циркулярният трион се правят много точно различни прави разрези. Машината е много мощна и лесна за използване. Благодарение на нея лесно и бързо се правят надлъжни разрези на дъски и плоскости.

Видове аксесоари за циркулярен трион

Надлъжната опора за циркулярен трион е с конвертируем ограничителен профил за прецизни и безопасни надлъжни разрези. Комфортът при работа е благодарение на лесното управление отпред.

 

Паралелната странична опора позволява лесни паралелни срезове при тесни обработваеми детайли. Идеална е за рязане на по-дълги обработваеми детайли.

 

Паралелната странична опора за настолен циркулярен трион може да се използва и като разширение на основата. 

 

Покритието за циркулярен трион затваря до голяма степен страната на корпуса на потъващия циркулярен трион за подобряване на прахоизсмукването и може да се използва и като ограничител за декоративни фуги. 

 

Защо да изберете аксесоар за циркулярен трион от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за циркулярни триони, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.