Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 252 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 252 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за водни помпи

Ако имате водна помпа и искате да добавите аксесоари или части към нея, има няколко опции в зависимост от Вашите нужди и цели.

Аксесоари за водни помпи

С адаптера за смукателен и градински маркуч лесно се образуват вакуумни връзки между смукателните маркучи и смукателните страни на помпата и между градинските маркучи и страните на помпата под налягане.

 

Връзката за смукателен маркуч е подходящо решение за помпи с присъединителна резба. Обемът на доставката включва холендрова гайка, плоско уплътнение и обратен клапан и други.

 

С двупътния адаптер за свързване на помпи можете да свържете бързо и безопасно към две водки връзки с вътрешна резба. 

 

Комплектите за домашно свързване на тръби се използват за свързване на нагнетяващи помпи или домашни помпи и тръбопроводи.

 

Комплектите за свързване на маркучи са подходящи за градински помпи, домашни помпи за високо налягане, хидрофори и сградни водопроводни помпени системи.

 

Предфилтрите за помпа предпазват помпата ефективно от груби частици, мръсотия или пясък. Филтърната инкрустация може да бъде премахната за почистване.

 

Със свързващия адаптер за помпи помпата с вътрешна резба може бързо и безопасно да се свърже към водна връзка с вътрешна резба.

 

Смукателният комплект може да бъде много лесно свързан към смукателната страна на градинските помпи, електронните бустерни помпи и домашните помпи за подаване на вода в домакинствата.

 

Смукателният филтър с обратен клапан е подходящ за свързване към смукателен маркуч, стока на метър, за градински помпи, хидрофори и средни водопроводни помпени системи.

 

Защо да изберете аксесоар за водна помпа от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за водни помпи, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.