Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за водни помпи

Аксесоарите за водни помпи могат да бъдат и в комплекти. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете адаптери за смукателен и градински маркуч, връзки за смукателни маркучи, двупътни адаптери за свързване на помпи, големи и малки предфилтри за помпа, смукателни филтри с обратен клапан, тръбни връзки, разнообразни комплекти и др.

 

С адаптера за смукателен и градински маркуч KARCHER 1’’+3/4’’ лесно се образуват вакуумни връзки между смукателните маркучи и смукателните страни на помпата и между градинските маркучи и страните на помпата под налягане.

 

Връзката за смукателен маркуч KARCHER 3/4’’-1’’ е подходящото решение за помпи с присъединителна резба G1 и 3/4’‘. Обемът на доставката включва холендрова гайка, стиска за маркуч, плоско уплътнение и обратен клапан.

 

С двупътния адаптер за свързване на помпи KARCHER 1’’ можете да свържете бързо и безопасно към две водни връзки с вътрешна резба. И двата изхода могат да се използват отстрани или единият изход може да се използва отстрани, а другият може да е обърнат нагоре.

 

Комплектът за домашно свързване на тръби KARCHER PrimoFlex 3/4’’-1.5 м се използва за свързване на нагнетяващи помпи или домашни помпи и тръбопроводи G3/4. Използването на маркуча води до по-малко вибрации, което води до значително намаляване на шума.

 

Комплектът за свързване на маркучи KARCHER Basic 1/2’’-1’’ e подходящ за градински помпи, домашни помпи за високо налягане с практична клик система.

 

Комплектът за свързване на маркучи KARCHER Premium 3/4’’-1’’ служи за повишен дебит на водата и е подходящ за градински помпи, хидрофори и сградни водопроводни помпени системи.

 

Предфилтърът за помпа KARCHER 1’’- голям предпазва помпата ефективно от груби частици, мръсотия или пясък. Филтърната инкрустация може да бъде премахната за почистване.

 

Предфилтърът за помпа KARCHER 1’’- малък е особено подходящ за устройства без интегрирани филтри. Филтърната инкрустация може да се свали много лесно за лесно почистване.

 

Със свързващия адаптер за помпи KARCHER 1’’ помпата с вътрешна резба може бързо и безопасно да се свърже към водна връзка с вътрешна резба.

 

Свързващият адаптер за помпи KARCHER PerfectConnect 1’’ е идеален за връзки от G1 до G3. С помощта му помпата може да се свърже бързо и безопасно към водна връзка с вътрешна резба.

 

Смукателният комплект KARCHER 1’’/3.5 м може да бъде свързан директно към помпата и включва 3.5-метров смукателен маркуч за изтегляне на вода от алтернативни източници.

 

Смукателният комплект KARCHER 1’’/7 м може да бъде много лесно свързан към смукателната страна на градински помпи, електронни бустерни помпи и домашни помпи за подаване на вода в домакинствата.

 

Смукателният комплект KARCHER 25мм 1‘‘/1.5 м съдържа вакуумно-защитен 1.5-метров смукателен маркуч с диаметър 3/4‘‘ и свързващи резби G1 от двете страни, както и съединителен елемент за 1’‘ смукателни тръбопроводи.

 

Смукателният филтър с обратен клапан KARCHER Basic (1’’, 3/4’’) е подходящ за свързване към смукателен маркуч, стока на метър, за градински помпи, хидрофори и средни водопроводни помпени системи.

 

Смукателният филтър с обратен клапан KARCHER Premium 3/4‘‘ и 1‘‘ е подходящ за свързване към смукателен маркуч, стока на метър, за градински помпи, хидрофори и сградни водопроводни помпени системи.

 

Тръбната връзка KARCHER 25 мм – 1‘‘ може да се използва за свързване на помпи от смукателната страна към нерезбови 1 ‘’PE тръбопроводи – идеално за използване на вода от алтернативни водоизточници.

 

Тръбната връзка KARCHER 32 мм-1 1/4‘‘ може да бъде прикрепена към смукателната страна на помпата с помощта на свързващото парче.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от аксесоари за машини от водещи производители на достъпни цени. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.