Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 067 003 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 067 003 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни мултишлайфове

Акумулаторни многофункционални осцилатори имат широко приложение и разнообразие от възможности за използване. Те предлагат в себе си няколко функции, които са в комбинация в един инструмент. Основните възможности при ползване на подобен тип техника е, че Вие с един уред можете да шлифовате, врязвате, режете подравнено. Мултифункционалният инструмент с осцилиращо движение може да шлайфа, отрязва, полира и да формова детайли от различни материали – дърво, пластмаса, метал, фаянс, гипс и други. Той заменя цял списък специализирани уреди и многократно улеснява задачите по демонтаж на конструкции и отстраняване на различни видове покрития.

 

Акумулаторните мултифункционални инструменти, които ще намерите в магазини „Баш Майстора“, работят с батерии с капацитет от 4.0 до 5.0 Ah, което ги прави много производителни и срещат приложение най-вече в професионални среди и големи работилници.

 

Като повечето професионални електрически инструменти, те също имат удобна ръкохватка, която позволява използването на голям брой накрайници и спомага за още по-голямата мултифункционалност на уредите.

 

Кое ги прави удобни и предпочитани?

 

На първо място това, че с един уред е възможно да се извършат много на брой дейности без да има нужда да се закупуват други стоки. Второ – те са изключително компактни и изключително удобни за пренасяне от едно място на друго. Някои от тях пристигат със специално куфарче, където са подредени всички приставки и аксесоари за тях.

 

В кои сфери се използват?

 

Мултифункционални осцилатори на батерия намират приложение в строителството за рязане и обработване на отделни материали. Невероятни помощници са по време на ремонт и по-специално при употреба в труднодостъпни места.

 

Какво може да се извършва с този тип многофункционални инструменти?

  • Шлифоване на различни повърхности
  • Рязане на материали и плотове
  • Отстраняване на боя и керамични плочки
  • Заточване на ръчни хладни пособия
  • За демонтаж и обработка на отделни покрития и елементи от строителни конструкции
  • Подравняване на дефектни повърхности и тяхното изравняване.

 

При нужда от помощ не се колебайте да се насочите към нашите експерти за допълнителна консултация.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.