Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 095 продукта и наличност над 4 302 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 095 продукта в наличност.
4 302 822 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни пистолети за топло лепене

Акумулаторните пистолети за топло лепене или още известни като акумулаторен пистолет за топъл силикон са компактни и леки, осигуряват отлично управление и маневреност при работа с инструмента. Позволяват прецизно управление на количеството лепило или силикон. Изключително ефективни са при продължителна работа.

 

С пистолети за топло лепене ще залепвате само за няколко секунди разнообразни материали. Подходящи са за съединяване на малки повърхности при ремонти и декорации. Можете да лепите дърво, пластмаси, метали, керамика, стъкло, текстил, кожа и много други.

 

Инструментите се използват както от професионалисти в сферата на ремонтите, така и за битова употреба.

 

Приложение на акумулаторните пистолети за топло лепене

 

Прилагат се много в строителството, ремонтите, ръкоделието и други. В бита са познати още като пистолети за горещ силикон.

 

Акумулаторните пистолети за топло лепене работят с термолепило на пръчки, което при висока температура се втечнява. Моделът на слепване има много предимства, като едно от тях е, че по-тънкият накрайник помага на лепилото да се нанесе на мястото, което има нужда, без да се цапат зоната за работа и ръцете.

 

Различават се основно по мощност, както и по диаметър на пръчките лепило – 7 и 11 мм.

 

Някои модели акумулаторен пистолет за топъл силикон са с нови начини на лепене с некапеща стопилка. Захранването с батерия осигурява висока мобилност поради независимост от захранващи мрежи.

 

Акумулаторните писалки за топло лепене са изключително удобни за творчески задачи. С тях се работи лесно – подходящи са и за цена, но винаги под наблюдение на родител. Прецизното лепене се осъществява чрез оптимизирана дозираща дюза.

 

Защо да изберете акумулаторен пистолет за топло лепене от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме професионални акумулаторни пистолети за топло лепене, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.