Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 356 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 356 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Пистолети за силикон

Леките ръчни пистолети за силикон са компактни и осигуряват отлично управление и маневреност при работа с инструмента. Позволяват прецизно управление на количеството лепило или силикон. В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите пистолети за лепене и други инструменти, които са подходящи както за професионалисти в сферата на ремонтите, така и за битова употреба. Възползвайте се от нашите предложения и поръчайте лесно още днес.

 

Пистолетът за силикон METRO PLAST 225 мм е с олекотена метална конструкция. Има метален корпус.

 

Пистолетът за силикон TOPMASTER 229 мм разполага със здрава метална конструкция. Има удобен механизъм за равномерно екструдиране на материала.

 

Пистолетът за силикон TOPSTRONG може да обработва всички стандартни касети. Заоблената дръжка гарантира добро прилягане в ръката по време на работа.

 

Пистолетът за силикон TOPSTRONG е с олекотена метална конструкция. Може да обработва всички стандартни касети.

 

Пистолетът за силикон TOPSTRONG 225 мм може да обработва всички стандартни касети. Заоблената дръжка гарантира добро прилягане в ръката по време на работа.

 

Пистолетът за силикон WOLFCRAFT MG 310 е с държач, позволяващ бърза смяна на флакони от 310 мл (силикони, акрили и лепила). Има функция за автоматично спиране за предотвратяване на изтичането.

 

Пистолетът за силикон WOLFCRAFT MG 350 е с ергономична двукомпонентна дръжка за работа без умора. Въртящата се на 360° гилза на картуша позволява завъртане в най-подходящия работен ъгъл. Автоматичното устройство против капене предотвратява нежеланото изтичане на материала за чисти резултати. 

 

Пистолетът за силикон WOLFCRAFT MG 400 може да се регулира комфортно според размера на ръката чрез вграденото регулиране на ширината на ръкохватката. Подходящ е не само за силикон и акрил, а и за лесна и щадяща силите работа с лепила в картуши от 310 ml.

 

Пистолетът за силикон WOLFCRAFT MG 550 е идеален за работа с вискозни специални уплътнители и лепило. Въртящата се на 360° гилза на картуша позволява завъртане в най-подходящия работен ъгъл.  

 

Пистолетът за силикон WOLFCRAFT MG 600 PRO може да се справи с всяко предизвикателство – акрил, силикон, лепило, вискозни специални уплътнители, строителна химия или дори битум.

 

Пневматичният пистолет за силикон GAV 60S има удобна ергономична ръкохватка с противоплъзгаща повърхност от специална алуминиева сплав. Подаването на количеството силикон зависи от степента на натиск на спусъка.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите пистолети за силикон на марката IRION.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.