Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 773 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 773 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни такери

Такерът на батерии или още наричан акумулаторен телбод, е незаменим инструмент с широко приложение в мебелната промишленост, тапицерството, дърводелството, строителството и ремонтната дейност. Те се използват за ударно забиване на пирони или скоби, а комбинираните модели – и за двете. Съществуват три вида такери: механични, електрически и пневматични.

 

Акумулаторният такер има различно устройство в сравнение с механичния. При него и използването му не се изисква да се влагат почти никакви усилия, достатъчно е само да се натиска бутона за старт на работа. Скоростта при този вариант на машина, позволява да се работи с по-плътни и твърди материали и гарантира надеждно закрепване и забиване. Има и такива на батерия - акумулаторни такери. При тях основното предимство е свободата на движение и липсата на ограничения от кабела и наличието на захранваща мрежа.

 

Според функционални особености на такера, може да се използват такери за фиксиране на кабели, опаковъчни телбодове, за специални V-образни скоби. Има и такери за работа с обикновени скоби, за други видове работи. Има и видове такери с пирони. Налични са варианти с които могат да поставят и капси.

Основен  показател при такерите е силата на удара. Разбира се, силата на удара на пневматичния телбод ще бъде по-висока от тази на електрическия и още повече, от тази на механичния.


Повечето такери, позволяват използване на скоби с различна дължина, например от 4 до 12 мм. Дължина на скобите и съответно силата на удара са свързани и с материала, с който можем да работим с дадения такер. Голямата сила на удара позволява да се работи с твърди материали.


Всеки майстор, който работи с тапицерия има нужда от добър акумулаторен такер, който осигурява независимост от електрическата мрежа и мобилност в дейностите. Такерите на батерия са сравнително леки ръчни инструменти и могат да се използват дълго време без нужда от презареждане. Новите модели акумулаторни такери предлагани в онлайн магазини Баш Майстора разполагат с безчетков мотор и надеждна 18V Li-Ion батерия, много леко тегло и бързина на работа, което повишава в пъти продуктивността при работа с тях и непрекъснатост с часове.

 • Различните модели позволяват работа с гвоздеи за такер с дължина от 13 мм до 90 мм.
 • Налична е максимална мощност за забиване на пирони в меко дърво и в твърдо дърво.
 • Магазин за зареждане с капацитет до 110 пирона.
 • Винаги може да изберете режим на еднократно или непрекъснато задействане.


Важно е преди започване на работа да проверите, дали твърдостта на повърхностите, през които ще бъдат забивани пирони, е в рамките на допустимата за инструмента.
Уредите разполагат различни настройки и защити при забиване:

 • регулиране на дълбочина на забиване;
 • две скорости на подаване на пирона;
 • блокировка на удара при липса на пирони;
 • лесно почистване при случай на засядане, на гвоздей.


В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите акумулаторни такери и други инструменти, които са подходящи както за професионалисти в сферата на ремонтите, така и за битова употреба. На ваше разположение са марките:

 • DEWALT
 • MAKITA
 • NOVUS

Направете своя избор или вижте актуалните промоции с отстъпка от цената на закупена стока. Възползвате се и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.