Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни тръборези

Акумулаторните тръборези се използват предимно за рязане на медни тръби. Този вид тръборези се захранват от акумулаторна батерия, което ги прави практични и удобни за работа. Разполагат с автоматично регулируеми челюсти за напасване към размера на повърхността, а скоростта за отрязване на медна тръба с диаметър 12 мм е около 3 секунди. На повечето модели режещата глава е запечатана, което предпазва от корозия, а освен това притежават и защита от претоварване.

 

Режещата глава е запечатана, което гарантира съпротивление и защита при ръжда и корозия. Автоматично регулиращите се челюсти се нагласят към размера на тръбата.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите акумулаторни тръборези на марките REMS и MILWAUKEE.

 

Защо да изберете акумулаторен тръборез от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни тръборези, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.