Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от BAHCO

През 1862 г. Йоран Фредрик Йорансон основава Högbo STÅL и Jernwerks AB в Швеция за производство на най-висококачествена стомана, пионер в използването на процеса на Бесемър. През 1886 г. той усъвършенства производството на висококачествени ножовки, чието рязане е подобаващо за невероятната стомана, от която те са направени, надхвърляйки очакванията на потребителите по целия свят.

През същата година, Йохан Петер Йохансон основал своята компания, Enköpings Mekaniska Verkstad, също в Швеция. Йохансон е бил умен и креативен занаятчия, и около 1888 г. е получил първия си патент за това, което той нарича "желязната ръка" - сега е известно просто като тръбен ключ. Идеята на Йохансон е била да се заменят гаечните ключове с определен размер с един инструмент, който подобно на човешка ръка е в състояние да захваща гайки и болтове с различни размери.

Следващия патент на Йохансон през 1891 е бил за първия регулируем ключ. Това поставя основата на регулируемия гаечен ключ - шведско изобретение, което може да бъде открито навсякъде по света. Произвели сме повече от 100 милиона броя - досега ...

Йохансон е получил не по-малко от 118 патента през целия си живот - тази посветеност на проектирането на иновативни продукти все още е водеща в компанията и до днес.

През 1890 Бернд Август Хьорт придобива правата за  продажба и маркетинг на продуктите на Enköpings Mekaniska Verkstad. Неговите изключителни предприемачески умения помогнаха на компанията да стане нещо повече от успешен шведски износител и положиха основата на днешната международна компания Bahco. Той комбинира световно известни продукти с познанията и опита на местния пазар, което позволява на потребителите навсякъде да открият продукта, който им е необходим, за да изпълнят възможно най-добре работа си.

През 1916 Бернд Август Хьорт купил изцяло Enköpings Mekaniska Verkstad от Йохан Петер Йохансон и тя става част от BA Hjorth & Cо, която съкращава името си, за да създаде настоящата BAHCO.

През годините е имало много разраствания и придобивания, но Bahco все още означава марка за първокачествени ръчни инструменти. Днес тя е водеща в SNA Europe. През 2011 г. отбелязахме 125-та годишнина на прочутата търговска марка "Fish and Hook" на Bahco.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.