Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 786 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 786 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бързосменяеми патронници

Бързосменяемите патронници намират приложение при стационарни, ударни, акумулаторни бормашини, акумулаторен винтоверт и други. Предназначени са за бързо и лесно поставяне/подменяне на инструмента, както и чрез освобождаване на горната гривна.

 

Накрайниците прав ъгъл служат за завинтване и пробиване на ъгъл. Предназначени са за пробиване и фиксиране на винтове в труднодостъпни места.

 

Патронниците с ограничители на дълбочината на пробиване са за прецизни винтови съединения с равномерна дълбочина на завинтване. Предназначени са за всякакъв вид акумулаторни винтоверти.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите бързосменяеми патронници на марките BOSCH, DEWALT, FESTOOL, HIKOKI, METABO и други.

 

Защо да изберете бързосменяем патронник от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме бързосменяеми патронници, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.