Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 040 продукта и наличност над 4 200 114 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 040 продукта в наличност.
4 200 114 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бързосменяеми патронници

Голямо разнообразие бързосменяеми патронници на водещи марки може да намерите в онлайн магазина на „Баш Майстора“, както и в търговските ни обекти.

 

Накрайникът прав ъгъл FESTOOL FastFix DD-AS служи за завинтване и пробиване на  ъгъл. Подходящ е за всички акумулаторни винтоверти на FESTOOL от сериите C и Т със закрепване FastFix.

 

Накрайникът прав ъгъл METABO Quick е изработен от специална инструментална стомана. Предназначен е за пробиване и фиксиране на винтове в труднодостъпни места. Подходящ е и за реверсивно въртене до 28Nm.

 

Патронникът FESTOOL DD-DC с ограничител на дълбочината на пробиване е за прецизни винтови съединения с равномерна дълбочина на завинтване (бързозавинтващи строителни винтове в гипсокартон). Предназначен е за всички акумулаторни винтоверти на FESTOOL от сериите С и Т с FastFix връзка.

 

Патронникът FESTOOL XS-AS намира приложение при завинтване зад ъгъл и адаптиране към CXS чрез механизма Centrotec. Служи за работа на тесни места.

 

Бързосменяемият патронник BOSCH 1.5-13 мм е подходящ за GBH 2-24 DFR, GBH 24 VF, GBH 24 VFR, PBH 200 FRE, PBH 220 RE, PBH 240 R.

 

Бързосменяемият патронник BOSCH SDS-plus/SDS намира приложение при стационарни, ударни, акумулаторни бормашини, акумулаторен винтоверт и др.

 

Бързосменяемият патронник DEWALT SDS-plus е подходящ за моделите D25114K и D25124K.

 

Бързосменяемият патронник DEWALT SDS-plus/SDS намира приложение при моделите D25134K и D25144K.

 

Бързосменяемият патронник FESTOOL FastFix 1.0-10 мм е за свредло с цилиндрична опашка до 10 мм и акумулаторен винтоверт FESTOOL CXS и TXS.

 

Бързосмеяемият патронник FESTOOL FastFix 1.5-13 мм е издръжлив на ударно пробиване. Подходящ е за всички акумулаторни винтоверти, акумулаторни ударни винтоверти, бормашини FESTOOL (без DR 20/ DRP 20) и ударни бормашини с CENTROTEC присъединяване.

 

Бързосменяемият патронник FESTOOL WH-CE e 50% по-малък и 80% по-лек от патронник. Предназначен е за всички акумулаторни винтоверти и бормашини (без DR 20/ DRP 20) FESTOOL с CENTROTEC присъединяване.

 

Бързосменяемият патронник METABO Futuro Plus S2M 1.5-13 мм/Quick е със здрав и удароустойчив дизайн. Служи за моделите BS 14.4 LT Quick, BS 18 LT Quick, BS 18 LTX Quick.

 

Бързосменяемият патронник METABO SDS-plus e със захват на патронник SDS към SDS-plus. Подходящ е за перфоратори KHE 24, KHE 26, KHE 28.

 

Бързосменяемият патронник RAIDER RDP-CDL21 13 мм е с лесна, бърза и комфортна смяна на патронника чрез системата RAIDER Quick. Подходящ е за METABO и RDP-CDL 21.

 

Бързосменяемият патронник UNIOR 1514.2 е предназначен за бързо и лесно поставяне/подмяна на инструмента, както и чрез освобождаване на горната гривна.

 

В „Баш Майстора“ ще намерите опашки за патронници, патронници с ключ и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.